Acasă Sport Handbaliștii SCM Politehnica Timișoara joacă în avans meciul din prima etapă a...

Handbaliștii SCM Politehnica Timișoara joacă în avans meciul din prima etapă a Ligii Naționale

DISTRIBUIȚI

Handbaliștii SCM Politehnica Timișoara joacă în avans meciul din prima etapă a Ligii Naționale. Ei întâlnesc una dintre reprezentantele României în cupele europene.

Partida Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara este programată miercuri, 24 august, la ora 18.00, deoarece clujenii joacă duminică în Suedia, cu Savehof, în preliminariile European League.

Echipa noastră a încheiat seria meciurilor de pregătire cu cele două victorii de la Cupa Poli 75 și va pleca la orele prânzului spre Turda. Sabin Ignat, cu o problemă musculară, nu poate evolua în prima rundă.

Alb-violeții se vor deplasa la Cluj-Napoca, unde vor și rămâne peste noapte, căci la Turda nu s-au mai găsit locuri de cazare.

„Potaissa este o echipă puternică a campionatului românesc, care se bate mereu la locurile de pe podium. Va fi un meci dificil, dar sper din tot sufletul ca în primul rând să arătăm un handbal de calitate și să obținem un rezultat pozitiv. E un teren greu la Turda, a pierdut Dinamo acolo, au pierdut toate echipele din campionat, însă abordăm partida cu toată energia și sper să bucurăm timișorenii în acest sezon, căci merită”, spune Horvath Atilla, antrenor principal.

Cele două formații s-au mai întâlnit o dată anul acesta, la 26 ianuarie, tot la Turda și tot în Liga Zimbrilor, când Potaissa a învins cu 37-31.

 

 

Comentarii

comentarii