Acasă Administraţie Impozite și taxe online, pentru reșițeni

Impozite și taxe online, pentru reșițeni

DISTRIBUIȚI

primaria resitaServiciul este disponibil deocamdată doar pentru persoanele fizice și pentru persoanele fizice autorizate

Reșițenii vor putea avea acces la instrumente de plată online, pentru plata taxelor și impozitelor, după ce primăria municipiului a finalizat, la nivelul Serviciului Public-Direcţia Impozite şi Taxe Locale, implementarea unui sistem electronic de plată online cu cardul bancar a obligaţiilor fiscale locale. Acesta este deja funcţional şi se adresează, momentan, doar persoanelor fizice şi persoanelor fizice autorizate, prin accesarea site-urilor www.ghiseul.ro sau http://www.impozitelocaleresita.ro/.
În vederea utilizării acestei modalităţi de plată a impozitelor şi a taxelor locale, ne informează responsabili cu relațiile publice din primărie, contribuabilii trebuie să fie înregistraţi în sistem. În acest sens, e necesară descărcarea unei cereri-tip (prin accesarea link-ului-http://www.impozitelocaleresita.ro/node/63#overlay-context=node/63), care se completează şi se depune fie personal, la Secretariatul Serviciului Public “Direcţia Impozite şi Taxe Locale” (P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 9, et. 1, corp II), fie se transmite prin e-mail la adresa impozite.taxe@primariaresita.ro, urmând să fie generat un utilizator şi o parolă pentru fiecare contribuabil. De menționat că numai titularul de proprietăţi poate achita debite, iar pentru plata online nu se percepe niciun fel de comision.

Comentarii

comentarii