Acasă Administraţie În așteptarea ofertelor pentru proiectul tehnic și execuție a primului stadion care...

În așteptarea ofertelor pentru proiectul tehnic și execuție a primului stadion care se va construi la Timișoara după revoluție

DISTRIBUIȚI

Stadionul Lego se va ridica pe structură metalică, în Calea Buziaşului, în zona fostei fabrici Optica, la ieşirea spre Moşniţa Nouă. va avea minim de 9.000 de locuri din care 508 locuri VIP şi 102 locuri la loje.  

În scurt timp vom afla numele celor care se vor ocupa de proiectul tehnic și execuție.  

„18 iulie, ora 15, este momentul în care vom deschide ofertele pentru proiectul tehnic și execuție la stadionul din Calea Buziașului, cunoscut drept “stadionul lego”. 

Este un proiect la care țin foarte mult și sper să existe oferte pentru realizarea lui. Până atunci sper ca multe societăți să fie interesate de construcția lui, mai ales că au fost cerute clarificări, care au fost deja transmise către ANAP. Stadionul lego ar fi prima arenă realizată în Timișoara după zeci de ani”, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără.

Între timp, stadionul “Dan Păltinișanu” așteaptă să fie demolat, în locul său urmând să apară un modern complex sportiv. Deocamdată e la Compania Națională de Investiții, unde este spre finalizare studiului de fezabilitate

La fel și proiectul sălii polivalente, aflat în stadiul de finalizare a studiului de prefezabilitate.

Comentarii

comentarii