Acasă Eveniment Încă un șofer drogat prins la volan de către polițiștii din Timișoara....

Încă un șofer drogat prins la volan de către polițiștii din Timișoara. Acum are dosar penal

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control în localitatea Diniaș, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 29 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, în urma controlului corporal, asupra conducătorului auto a fost descoperită o folie în interiorul căreia se aflau substanțe susceptibile de a fi droguri.

Substanțele descoperite au fost ridicate și înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive_, precum și _deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept_, conform Legii 143/2000.

 

Comentarii

comentarii