Acasă Eveniment Incendiu urmat de o explozie la un atelier auto din Arad

Incendiu urmat de o explozie la un atelier auto din Arad

DISTRIBUIȚI

Un incendiu urmat de explozia unor butelii a distrus un atelier de dezmembrări auto din municipiul Arad, fără ca vreo persoană să fie rănită. Flăcările au avut până la 15 metri înălţime, coloana de fum a fost vizibilă de la o distanţă de aproximativ zece kilometri.
Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marţi, într-un atelier de dezmembrări auto, în special camioane, situat în cartierul arădean Gai.
O coloană densă de fum s-a ridicat deasupra oraşului şi a fost vizibilă de la zece kilometri distanţă, iar în momentul sosirii pompierilor cu două autospeciale de stingere, întreaga hală ardea, flăcările ajungând până la 15 metri înălţime, potrivit news.ro.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, în atelier erau depozitate butelii cu gaz, cu propilenă, dintre care mai multe au explodat în timpul intervenţiei, dar şi canistre cu benzină şi motorină.
“Pentru a se evita rănirea servanţilor, s-a luat măsura executării stingerii de la o distanţă mai mare şi s-a intervenit pentru răcirea buteliilor depozitate”, a precizat Pleşca.

Comentarii

comentarii