Acasă Actualitate Infocentrul turistic de pe Alba Iulia, program prelungit în weekendul de lansare...

Infocentrul turistic de pe Alba Iulia, program prelungit în weekendul de lansare a programului Timișoara 2023

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță că Infocentrul turistic de pe strada Alba Iulia, nr. 2, va avea program prelungit în weekendul de deschidere a programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii „pentru a veni în întâmpinarea turiștilor care vor dori să descopere orașul”.

Astfel, Infocentrul turistic Timișoara va fi deschis pentru vizitatori inclusiv în zilele de 17, 18 și 19 februarie, între orele 9 – 17. Cei interesați vor avea acces la detalii privind programul evenimentului de deschidere „Timișoara  2023 – Capitală  Europeană  a  Culturii”, precum și la materiale și informații utile cu privire la obiective turistice, puncte de atracție din oraș, modalitatea de acces la acestea.

 „Sute de mii de turiști vor avea ocazia să descopere Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, care își propune să pună în  mișcare  energia  comunității  cu  ajutorul  culturii  pentru  o  cetățenie  europeană  mai conștientă și mai activă și să împărtășească valorile, experiențele și aspirațiile sale cu restul  Europei”, anticipează reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii