Acasă Anunturi INFORMARE S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

INFORMARE S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

DISTRIBUIȚI

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în baza Contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al Municipiului Timișoara prin achiziție publică de servicii nr. 130/13.09.2023, vă aduce la cunoștință că în perioada 02.04.2024 – 06.04.2024 se vor efectua servicii de dezinsecție – combatere căpușe pe domeniul public al Municipiului Timișoara în intervalul orar 21:00 – 05:00. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, perioada desfășurării serviciilor de dezinsecție – combatere căpușe va fi decalată.

Produsul utilizat pentru serviciul de dezinsecție – combatere căpușe este CYMINA PLUS, având substanța activă cipermetrina, cu o concentrație a soluției de lucru de 100 ml produs în 10 litri de apă. Substanța utilizată este avizată de către Ministerul Sănătății.

Rugăm cetățenii din Municipiul Timișoara, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici să evite să treacă sau să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile de combatere căpușe pentru a preveni eventualele incidente.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare, măsurile care trebuie respectate sunt:

Ochi: Spălați imediat cu apă curentă din abundență timp de cel puțin 15 minute. Adresați-vă medicului.

Piele: Spălați imediat cu apă din abundență. Scoateți hainele contaminate. Dacă iritația persistă, adresați-vă medicului.

Inhalare: Scoateți pacientul în aer liber. Dacă respiră neregulat, adresați-vă medicului.

Ingestie: Apelați imediat la medic. Induceți vărsături numai la indicația medicului. Nu administrați niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconștientă.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Timișoara să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0711.060.661 sau e-mail: coral_timisoara@coralimpex.ro.

Comentarii

comentarii