Acasă Actualitate Ink the River, pe vasul Pelican!  Ecluze pe Bega își unește forțele...

Ink the River, pe vasul Pelican!  Ecluze pe Bega își unește forțele cu Timișoara Tattoo pentru o cauză nobilă

DISTRIBUIȚI

Proiectul Ecluze pe Bega ridică ancora în 2024 și își unește forțele cu Timișoara Tattoo pentru o cauză nobilă, caritabilă. Doritorii vor putea să aleagă dintre mai multe modele de tatuaje mici, cu teme nautice, contra unui preț unic de 150 lei.

Toți banii vor fi donați Centrului Copii și Zâne. ”Ink the River!” este numele evenimentului care se va desfășura duminică, 24 martie 2024, între orele 13.00 și 17.00, la bordul faimosului vas Pelican.

Cinci artiști tatuatori timișoreni își unesc forțele pentru a desena pe doritori mici tatuaje (5×5 cm) cu teme nautice. Printre modelele disponibile se numără pelicanul, egreta, vasul Pelican, țestoasa și, bineînțeles, ancora.

Prețul unui tatuaj este de 150 lei, toți banii strânși în urma acestei acțiuni urmând a fi donați Centrului ”Copii și Zâne”, organizație non-profit ce oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii.

Programările prealabile pentru tatuat sunt obligatorii și se pot face prin intermediul formularului pus la dispoziție de organizatori: https://bit.ly/InktheRiver Acțiunea prefațează ”Timisoara International Tattoo Convention”, eveniment de amploare ce reunește artiști tatuatori din întreaga Europă și care se va desfășura între 12 și 14 aprilie 2024, la Iulius Town Timișoara.

”Ink the River!” cinstește, de asemenea, peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, inspirați de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry. Participanții vor avea ocazia de a experimenta aromele romului Sailor Jerry, aducând un omagiu subculturii unice pe care Sailor a creat-o.

Comentarii

comentarii