Acasă Actualitate Institutul Oncologic de la Timişoara nu se mişcă din cauza unor doamne...

Institutul Oncologic de la Timişoara nu se mişcă din cauza unor doamne de la DSP Timiș

718
DISTRIBUIȚI

oncologie calea torontaluluiDe foarte mulţi ani se aşteaptă construirea unui Institut Oncologic la Timişoara, dat fiind numărul mare de cazuri din vestul ţării, singurii specialişti din zonă fiind în capitala Banatului.
Şi ne-am obişnuit să dăm cu pietre dincolo de Carpaţi, pentru că… Bucureştiul nu dă bani. Premierul Sorin Grindeanu a pus degetul pe rană, a explicat cum stau lucrurile şi a invitat chiar la … „verificarea” celor afirmate de domnia sa, pentru că tergiversarea se află în curtea unor „doamne” din Timişoara.
„Haideţi să vă spun cine e de vină pentru „ruina” aceasta (din calea Torontalului, n.r.), în ultimii 2 ani s-au alocat bani pentru Institutul Oncologic (…) şi vă rog să verificaţi, – nu trebuie găsite tot timpul cauze de la Bucureşti, uneori este şi de acolo, dar de foarte multe ori, cauza este locală. Doamnele de aici (conducerea DSP, n.r.) de la structurile de aici, au tot anulat licitaţii, au tot făcut anumite lucruri şi suntem în situaţia – deşi banii sunt alocaţi şi au fost alocaţi şi anul trecut, nu am niciun motiv să laud guvernanţii de anul trecut, dar banii au fost alocaţi -, că banii nu au fost cheltuiţi, pentru că unii nu au ştiut să facă anumite lucruri locale. La DSP mă refer”, a explicat Sorin Grindeanu.

Comentarii

comentarii