Acasă Actualitate Ioan Gârboni: „Acum 7 ani, eu îl încurajam pe Samuel Dominic să...

Ioan Gârboni: „Acum 7 ani, eu îl încurajam pe Samuel Dominic să continue activitatea cu corul de amatori (…) Roata vieții se întoarce”

DISTRIBUIȚI
Dan Diaconu, Ioan Gârboni și Dominic Fritz / sursă foto – Facebook/ Ioan Gârboni

Ioan Gârboni, fostul director al Filarmonicii „Banatul” Timișoara, schimbat nu fără discuții de administrația Fritz, își amintește că în urmă cu șapte ani îl încuraja pe actualul primar… să continue activitatea cu corul de amatori. Între timp, părerea lui Gârboni despre Fritz pare că s-a schimbat, iar fostul director așteaptă, din nou, ca „roata vieții să se întoarcă”. Până acum, pare să aibă motive de speranță, cel puțin din prisma deciziilor instanțelor.

„Acum 7 ani, (2014) eu il încurajam pe Samuel Dominic să continue activitatea cu corul de amatori. Ofeream sala Filarmonicii… gratuit și, de asemenea, și pianul și instrumente necesare, deși mulți dintre colegii profesioniști ai filarmonicii nu erau de acord să ofer aceste facilități unor amatori. Eu i-am respectat munca lui și entuziasmul amatorilor de gospel. Ba chiar viceprimarul Timisoarei (fostul vice Dan Diaconu – n.r.) i-a oferit o diplomă pentru entuziasmul său. Ce e viața asta. Îmi vine în minte proverbul cu ce crești la sânul tău… Ehe, roata vieții se întoarce. Azi el e șeful, mâine… cine știe ? Noi avem o vorba referitoare la facerea de bine… Dar și cine face rău și seamănă vânt, va culege furtună! Oricum valoarea umană și profesională și legală se va dovedi în final. Nu?”, scrie Gârboni pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că fostului director i-a fost încheiat contractul de management în urma unei evaluări controversate. Unul dintre membri comisiei, cel care i-a și dat o notă mult mai mică decât ceilalți, a fost Răzvan Stana, consilier local USR. În urma acestei decizii, primăria a organizat un concurs pentru găsirea unui nou manager. Gârboni a atacat în instanță atât evaluarea, cât și organizarea noului concurs, cu câștig de cauză de fiecare dată, însă încă se așteaptă o hotărâre definitivă.

Comentarii

comentarii