Acasă Cultura Jurnal de România. Timișoara – prima reprezentație din 2019, la Teatrul German

Jurnal de România. Timișoara – prima reprezentație din 2019, la Teatrul German

325
DISTRIBUIȚI

Jurnal de România. Timișoara de Carmen Lidia Vidu este un proiect multidisciplinar, ce reunește filmul, fotografia și teatrul, iar prima reprezentație din 2019 va avea loc în 20 ianuarie, de la ora 19.30, la Teatrul German Timișoara.

„Jurnal de România. Timișoara este un proiect multidisciplinar, ce reunește filmul, fotografia și teatrul, și își propune să fie, printr-o serie de confesiuni necenzurate și nemijlocite, o oglindă sinceră a relațiilor interumane, influențate decisiv de mediul urban, dar și un îndemn la implicare socială și comunitară. Arhitectura spectacolului este determinată de biografia actorilor, al căror rol este acela de a desluși și de a cartografia căile prin care părinții, prietenii, necunoscuții, dar și orașul, prin cartierele, locuitorii, artiștii și prin administrația locală, ne modelează și ne transformă – de la nostalgia primelor amintiri și până la realitatea imediată. Mărturisirile sunt întemeiate aproape exclusiv pe experiențele de viață ale actrițelor, fie că vorbim despre momente de fericire sau durere, despre succes sau eșec, despre traume și depresie, despre înstrăinare și regăsire”, se arată în caietul de prezentare.

Regia: Carmen Lidia Vidu (a.G). Dramaturgie: Andrea Wolfer. Asistență de regie: Oana Vidoni. Scenografie: Ioana Popescu. Montaj foto-video: Cristina Baciu (a.G), Ovidiu Zimcea (a.G). Cu: Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Török, Ioana Iacob, Olga Török și Silvia Török.
Gh. MIRON

SPECTACOLUL SE SUPRATITREAZĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Bilete aici: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/51000784/Jurnal-de-Romania-Timisoara
sau la casieria Teatrului German.

Comentarii

comentarii