Acasă Cultura KultCard 70 – Teatrul Maghiar de Stat Timișoara – 70 de ani...

KultCard 70 – Teatrul Maghiar de Stat Timișoara – 70 de ani de activitate

DISTRIBUIȚI

La aniversarea a 70 de ani de activitate, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara le mulțumește spectatorilor fideli cu un cadou inedit: abonamentele KultCard pentru stagiunea actuală pot fi achiziționate cu 70 de lei!

KultCard include câte o invitație la premierele stagiunii 2023/2024, 50% reducere la celelalte spectacole (proprii și invitate), acces gratuit la unul dintre spectacolele invitate la TESZT 2024 și invitația la spectacolul și petrecerea de închidere a stagiunii.

Prima premieră TMT este programată pentru data de 7 decembrie: 1978, în regia lui Tomi Janežič, va avea un scenariu bazat pe poveștile personale ale actorilor și regizorului despre anii comunismului. Urmează Pericle, adaptarea piesei lui W. Shakespeare realizată de Philip Parr, director al Festivalului Internațional Shakespeare din York (UK), spectacol care combină moștenirea lui Shakespeare cu evenimentele din zilele noastre. A treia premieră programată va fi a artistului multidisciplinar Kristóf Szabó din Germania, Rugătoarele după Eschil. Stagiunea va cuprinde două producții noi pentru tineret și copii: Copiii lui Badu Mama, în regia lui Varsányi Péter și Țesătorii de Amintiri, regia Szabó Attila, noua coproducție cu Teatrul de Păpuși „Kabóca” din Veszprém.

Abonamentele se pot achiziționa până în 22 ianuarie, când sărbătorim Ziua Culturii Maghiare. În urma tragerii la sorți, unul dintre abonați va primi un voucher pentru două nopți la Castelul Daniel din Tălișoara, iar un alt abonat norocos va primi înapoi prețul abonamentului.

Abonamentele KultCard sunt nominale și pot fi achiziționate de la casa de bilete (str. Alba Iulia nr. 2) de luni până vineri între orele 13:00-19:00. Detalii: ticket@tm-t.ro, 0752111803.

 

 

Comentarii

comentarii