Acasă Actualitate La sala Constantin Jude vor fi realizate lucrări în vederea conformării la...

La sala Constantin Jude vor fi realizate lucrări în vederea conformării la cerințele de protecție la incendii

DISTRIBUIȚI

Sala Constantin Jude va beneficia de o serie de lucrări de reparații și transformare, în vederea conformării la cerințele unei Autorizații de securitate la incendiu, una pe care în prezent nu o deține, a anunțat viceprimarul Timiișoarei, Cosmin Tabără.

Astfel, au fost demarate procedurile pentru găsirea firmei care se va ocupa re proiectul “Execuție lucrări de conformare, autorizare siguranță la incendii la Sala Polivalentă Constantin Jude (Olimpia), a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Singura sală de dimensiuni mai mari existentă în Timișoara nu dispune de Autorizație de Siguranță la Incediu, lucrările fiind absolut necesare.

”În anul 2020, a fost realizat proiectul de către SC Paul Consulting SSM SU SRL deoarece sala funcționează fără Autorizație de securitate la incendiu, iar ISU Banat a constatat la fiecare control că este nevoie de a ne conforma cu legea pentru siguranța publicului, a cetățenilor în general. Până la realizarea noii săli polivalente, dar și după, Sala Constantin Jude reprezintă și reprezenta locul desfășurării evenimentelor sportive, dar și locul de întâlnire al tineretului la diverse evenimente, spectacole și este imperios necesar să ne îngrijim de ea”, a anunțat Tabără.

Vor urma, speră Tabără, noi investiții, pentru sistemul de iluminat al sălii, dar și pentru o suprafață de joc modernă.

”Este doar un prim pas în acest proces de mentenanță și modernizare. În viitorul apropiat voi insista, împreună cu colegii de la Serviciul Baze Sportive, pentru modernizarea sistemului de iluminat și trecerea la unul pe led, schimbarea suprafeței de joc cu una modernă, refacerea acoperișului și a fațadei, implicit și a sistemului de alimentare cu energie solară. În ce privește acoperișul și fațada, există un proiect mai vechi, dar care trebuie puțin actualizat și aduse câteva clarificări. Dar pe aceste teme voi reveni cu informații”, a mai anunțat viceprimarul.

Comentarii

comentarii