Acasă Actualitate La USAMVB Timișoara a fost deschis anul academic 2020 -2021

La USAMVB Timișoara a fost deschis anul academic 2020 -2021

1247
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Timișoara a organizat festivitatea de deschidere a anului academic 2020 -2021, joi 1 octombrie, în aula magna, de la sediul din Calea Aradului nr. 119, cu respectarea regulilor de protecție anti-COVID19.

La eveniniment au participat în sală decanii tuturor facultăților USAMVB, dar și prof. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole din Bucuresti. 

Pof. Ioan Otiman, președintele Academiei Române Timișoara, și-a prezentat mesajul online.

Cu acest prilej, prof. Marilen Pirtea, Octavian Crețu și conf. Florin Drăgan, rectorii celor trei universități de stat din Timișoara, si-au transmis mesajul lor în direct, dar online. Este vorba de Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica și Universitatea de Medicină și Farmacie.

De asemenea ministrul agriculturii, Adrian Oros și-a prezentat tot online, din București, mesajul de felicitare.

Rectorul USAMVB, prof. Cosmin Popescu, a spus:

“Transmit mesajul meu de mulțumire celor care au fost inaintea noastră, celor care sunt contemporani cu noi și speranțe pentru cei care vor veni după noi. 

Adresăm acest eveniment celor 75 de ani de când funcționează cu succes universitatea noastră, 75 de ani de tradiție, 75 de ani de responsabilitate, 75 de ani de muncă în folosul comunității, 75 de ani de educație  75 de ani de cercetare, 75 de ani de implicare în domeniul vast al agriculturii”.

La USAMVB Timișoara sunt înscriși peste 6.000 de studenți.

Comentarii

comentarii