Acasă Administraţie Locuințele de pe zeci de străzi din Timișoara rămân fără apă caldă,...

Locuințele de pe zeci de străzi din Timișoara rămân fără apă caldă, de miercuri, până joi

DISTRIBUIȚI

Colterm a informat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II’’, va întrerupe furnizarea apei calde de consum începând de miercuri, 30.08.2023, la ora 0800, până joi, 31.08.2023, ora 1800, la  PT 45A și 45B.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian – în total un număr de 57 de branșamente.

De asemenea, având în vedere anunțul publicat pe site-ul AQUATIM SA prin care consumatorii sunt informați că miercuri, 30 august 2023, între orele 0800 – 2000, se vor executa cinci conectări de conducte la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Samuil Micu, lucrări ce  fac parte din proiectul „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, pe durata acestora, în intervalul orar mai sus menționat, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la următoarele puncte termice: 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, STPT, Aquatim – sediul secundar (str. Baader),  Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei – în total un număr de 204 branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere! – este mesajul Colterm.

 

Comentarii

comentarii