Acasă Actualitate Lugojul vrea fonduri europene pentru două proiecte

Lugojul vrea fonduri europene pentru două proiecte

DISTRIBUIȚI

• Se doreşte modernizarea Spitalului Municipal şi reabilitarea fostului hipodrom
Municipalitatea lugojeană a întocmit caietele de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea demarării a două proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, pe Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Un proiect se referă la modernizarea celor 14 ambulatorii de la Spitalul Municipal Lugoj, iar cel de-al doilea la reabilitarea fostului hipodrom. „Reabilitarea spitalului va începe încă de la poarta instituţiei şi include refacerea căilor de acces şi a pavilioanelor, valoarea proiectului fiind de 3.000.000 de lei.
Pentru cel de al doilea obiectiv se are în vedere modernizarea căilor de acces, a bazei hipice, a hotelului şi manejului, respectiv amenajarea unor terenuri de minifotbal, handbal, tenis şi minigolf.
Valoarea investiţiei se ridică la suma de 5.000.000 de lei”, a anunţat primarul Francisc Boldea, menţionând că realizarea studiilor de fezabilitate este un prim pas, obligatoriu, pentru obţinerea unor finanţări europene nerambursabile.

Comentarii

comentarii