Acasă Actualitate Managerul Dorel Săndesc a semnat contractul de finanțare de 13,5 milioane de...

Managerul Dorel Săndesc a semnat contractul de finanțare de 13,5 milioane de lei pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Semne bune la început de drum: 13.5 milioane de lei pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” din Timișoara. Luni 6 martie, prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și dezvoltarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” Timișoara prin PNRR.

Solicitările, absolut justificate venite din partea Ministerului Sănătății și a altor autorități naționale și internaționale de a dezvolta serviciile ambulatorii sunt în sfârșit susținute de un program major.

Trebuie remarcat faptul că ministrul Sănătății Alexandru Rafila și echipa coordonată de Secretarul de Stat, Dr. Alexandru Rogobete, au realizat cu promptitudine ghiduri de aplicare clare, ușor de utilizat, reușind să se debaraseze de arhicunoscuta birocrație excesivă cu care ne-am confruntat în trecut și în care aplicanții se împotmoleau și de multe ori eșuau.

”Apreciez factorul politic și mulțumesc în special domnului deputat Alfred Simonis pentru tot interesul și sprijinul acordat sistemului de sănătate din Timiș. Vreau să felicit fosta conducere a Spitalului, pe manager conf. dr Sorin Barac și echipa care a scris proiectul, coordonată de dr. Andreea Rață și sunt convins că, așa cum am făcut-o până acum,  vom colabora în continuare pentru dezvoltarea Spitalului nostru!”, a declarat prof. univ. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” din Timișoara.

Comentarii

comentarii