Acasă Actualitate Marcel Vela a fost reales, cu o largă majoritate, președinte al PNL...

Marcel Vela a fost reales, cu o largă majoritate, președinte al PNL Caraş-Severin

DISTRIBUIȚI

Preşedintele în funcţie al PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a obţinut, sâmbătă, cu o largă majoritate, un nou mandat în fruntea filialei judeţene.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean al Partidului Naţional Liberal, la Sala Polivalentă din Reşiţa au avut loc alegerile pentru un nou preşedinte şi Biroul Politic Judeţean.

Preşedintele în funcţie, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate.

Conform postării, anul electoral 2020 a reprezentat pentru organizaţia PNL Caraş-Severin un an cu adevărat de excepţie în care toate funcţiile importante de la conducerea judeţului au fost câştigate de PNL, iar în ansamblu, filiala a ocupat un loc de top între organizaţiile PNL din toată ţara, rămânând o organizaţie de forţă în cadrul partidului.

“Le mulţumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucţia pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este linişte şi respect pentru muncă. Le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizaţia, dar şi destinul acestui judeţ. Le suntem datori lor, dar şi oamenilor din tot judeţul să reuşim să dezvoltăm Banatul de Munte şi localităţile noastre”, a transmis Marcel Vela.

Comentarii

comentarii