Acasă Politica Maria Grapini: „Niciuna din măsurile anticriză nu a fost pusă în aplicare”

Maria Grapini: „Niciuna din măsurile anticriză nu a fost pusă în aplicare”

DISTRIBUIȚI

Maria GrapiniReprezentanţii Partidului Conservator se declară profund nemulţumiţi de politica fiscală aplicată de ministrul Gheorghe Pogea, astfel că, miercuri, conservatorii au organizat conferinţe de presă acide în aproape toate judeţele ţării. În Timiş, atacul la adresa ministrului a fost condus de preşedintele PC Timiş, Maria Grapini. „Aproape că mă sperie aroganţa şi declaraţiile iresponsabile ale domnului Pogea. Acestea pot induce panică, pot avea un efect psihologic care va genera revoltă, dar şi închiderea multor întreprinderi. (…) Vreau ca ministrul Pogea să-şi asume public responsabilitatea ministerială.
Să răspundă pentru pagubele produse economiei”, a declarat Maria Grapini, menţionând că principalele nemulţumiri ale conservatorilor sunt generate de nefinalizarea unei politici fiscale clare, dar şi de introducerea impozitului forfetar, care va sufoca multe IMM-uri, în opinia liderului PC Timiş.
„Niciuna din măsurile anticriză nu a fost pusă în aplicare”, mai spune Grapini, cerând cu insistenţă organizarea de urgenţă a unei dezbateri publice pe marginea noului Cod Fiscal şi aplicarea acestuia doar după şase luni după ce parcurge toţi paşii legali, şi nu de la 1 mai.

Comentarii

comentarii