Acasă Politica Marian Cucșa (ALDE Timiș), rejectat de premierul Dăncilă de la guvernare, deşi...

Marian Cucșa (ALDE Timiș), rejectat de premierul Dăncilă de la guvernare, deşi l-a trădat pe Tăriceanu

1085
DISTRIBUIȚI

Preşedintelui ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa, i s-au năruit speranţele de a ajunge ministru în Cabinetul Dăncilă, deşi l-a trădat pe Tăriceanu. Miercuri, premierul a anunţat numele celor trei nominalizaţi pentru a intra în guvern, deşi pe listă se află 3 miniştri de la ALDE: ”Este important să asigurăm stabilitate”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la Palatul Victoria, că a decis să propună președintelui Klaus Iohannis 3 miniștri de la ALDE, rămase vacante în urma retragerii acestei formaţiuni de la guvernare în luna august, potrivit ProTv.

Pentru portofoliul Mediului şi funcţia de viceprim-ministru a fost nominalizată Graţiela Gavrilescu, pentru portofoliul Energiei a fost nominalizat Ion Cupă, iar pentru Relaţia cu Parlamentul a fost nominalizat Ştefan Băişanu.

″În această după-amiază voi trimite propunerile către Palatul Cotroceni”, a spus premierul.

De asemenea, Dăncilă a mai anunţat că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis şi nominalizarea lui Dan Chirilă la MAI şi pe Camelia Gavrilă la Educaţie.

”Este important să continuăm guvernarea, pentru a oferi stabilitate, să ne mobilizăm pentru consolidarea imaginii României în plan extern, mai ales în acest moment, când trebuie să susținem comisarul, reprezentantul nostru pentru Comisia Europeană.” – a mai spus Dăncilă. (sursa: protv)

Comentarii

comentarii