Acasă Actualitate Marian Vasile și-a anunțat intenția de a candida ca independent la Primăria...

Marian Vasile și-a anunțat intenția de a candida ca independent la Primăria Timișoara.

DISTRIBUIȚI

Marian Vasile, fostul administrator public al județului Timiș, și-a anunțat, joi seara, intenția de a candida ca și independent la Primăria Timișoara.

”Am analizat situația Timișoarei, contextul național și internațional, credibilitatea partidelor și necesitatea pregătirii vremurilor provocatoare care stau înaintea noastră și m-am decis să candidez ca independent pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara.

Experiența ultimilor ani din cadrul Consiliului Județean Timiș, rețeta de succes pe care am aplicat-o împreună cu colegii coordonați, rezultatele generate și premierea meritelor personale la nivel național, mă întăresc în convingerea că am maturitatea, profesionalismul și energia necesară pentru a duce Timișoara acolo unde îi este locul.

Îmi asum această candidatură cu încrederea și credința că voi izbândi alături de echipele pe care le conduc în acest moment și de cele pe care le voi coordona în Primărie.

Un primar independent și profesionist va fi garantul identificării numitorilor comuni, propunerii soluțiilor celor mai potrivite și implementării nepărtinitoare a proiectelor în interesul tuturor rezidenților Timișoarei, fie ei cetățeni sau persoane juridice de orice fel.

Viziunea cu care vin în fața timișorenilor este una realizabilă și izvorăște din necesitățile și oportunitățile curente, o viziune pe care o voi pune în aplicare cu toate forțele mele. În cadrul lansării oficiale ce a avut loc pe data de 29 februarie și pe parcursul campaniei, am dezvăluit și voi dezvălui detaliile acesteia, strategia de punere în operă și soluțiile pragmatice de implementare”, spune Marian Vasile.

Vasile a mai spus că dorește o campanie curată, bazată în primul rând pe soluții administrative și competitivitate constructivă. El recunoaște că nu are resursele partidelor, dar îi provoacă pe politicienii să accepte o asemenea competiție.

”Mă bazez în cursa mea pe multitudinea oamenilor și organizațiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, de pe băncile școlii și până acum. Și am convingerea că toți acești susținători, dimpreună cu timișorenii pe care îi voi atrage printr-o abordare sinceră și asumată, vor face diferența.

Știu că în mod constructiv și benefic pot face față oricăror provocări, fie ele politice sau administrative și cred cu tărie că timișorenii vor vedea în mine perspectiva candidatului cel mai potrivit, nemaifiind nevoiți să aleagă răul cel mai mic”, mai spune Vasile.

În vârstă de 43 de ani, Marian Constantin Vasile este doctor în inginerie și management în domeniul orașelor și regiunilor inteligente. El a fost membru PNL până în 2019. S-a înscris apoi în PLUS, formațiune din care a demisionat în februarie 2020. Din noiembrie 2020 a fost administratorul public al județului Timiș, până la 1 septembrie 2023, când consilierii județeni au votat desființarea postului.

Comentarii

comentarii