Acasă Sport Meci capital pentru baschetbaliştii de la Elba

Meci capital pentru baschetbaliştii de la Elba

DISTRIBUIȚI

BCM Elba Timişoara – Energia Rovinari: 1-1
Au terminat pe locul II în sezonul regulat, dar acum ne dau emoţii în play-off. După ce au câştigat lejer primul meci la Timişoara, baschetbaliştii de la BCM Elba s-au împiedicat la Târgu Jiu. Timişorenii au pierdut, miercuri seara, cu 86-79 a doua partidă împotriva Energiei Rovinari. Meciul decisiv are loc sâmbătă, în Sala “Constantin Jude” de la Timişoara.

Ne-au dominat de la început până la sfârşit

Energia Rovinari pare să fie piaza rea a bănăţenilor. În acest sezon, gorjenii ne-au învins într-un alt meci de trei partide, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet.
Atunci s-a spus că arbitrii au tras puternic cu Rovinariul, la fel ca şi în partida de miercuri. Partida, chiar dacă echilibrată, a fost controlată de la un cap la celălalt de gazde, care s-au impus pe final la 7 puncte. Dănuţ Păltinişanu a fost probabil singurul timişorean care a crezut în victorie la Rovinari.
El a marcat 18 puncte şi a reuşit 9 recuperări doar în jumătate de oră. Velikovici – 17 puncte, Markovici – 16 şi Pesicici – 14 nu au reuşit să întoarcă o partidă ciudată.
Gorjenii au impresionat prin Paul Hafford şi Trim Kibawe, care împreună au marcat 48 de puncte şi au reuşit 17 recuperări. Cine va învinge sâmbătă va merge direct în semifinalele play-off-ului Campionatului Naţional de baschet.
Aici, câştigătoare din disputa Elba – Rovinari va da piept cu Otopeniul, cel mai accesibil adversar din semifinale.

Comentarii

comentarii