Acasă Sport Meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi ASA Tg.-Mureş – păzit de...

Meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi ASA Tg.-Mureş – păzit de 30 de jandarmi. Ce trebuie să facă suporterii

693
DISTRIBUIȚI

poliDuminică, 25 septembrie, de la ora18, 30 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile  vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre A.C.S. Poli Timişoara şi A.S.A. Tg.-Mureş.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu orele 16.00 pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii, pe la porţile E, M, I, J, iar pentru galeria oaspete, tunelul de acces al autovehiculelor. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se va face de către societatea de pază contractată de organizator. În intervalul orar 16.00 – 20.30 se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată a arenei sportive.
Recomandări
Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Comentarii

comentarii