Acasă Stiri pe scurt Mediul de afaceri arădean trezește interesul investitorilor britanici

Mediul de afaceri arădean trezește interesul investitorilor britanici

956
DISTRIBUIȚI

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, mag. Adrian S. Negrau a primit, miercuri, 30 iulie, vizita doamnei Esther Blythe, chargé d’affaires în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București.

Vizita din partea oficialului Ambasadei Marii Britanii a avut ca scop întărirea relațiilor de colaborare dintre cele două părți, subliniindu-se nevoia de creare a unor legături mai strânse între mediul investițional britanic și zona de afaceri a județului Arad, reprezentată de CCIA Arad.
În cadrul vizitei, Doamna Esther Blythe a fost interesată de societățile comerciale cu participare britanică la capitalul social, precum și de noi oportunități de investiție în zonă. „Pe parcursul întrevederii s-au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, cu accent pe intensificarea cooperării economice. De asemenea, s-au abordat și probleme de interes comun din zona de business. Vizita a fost o bună ocazie pentru instituția Camerală din Arad de a diversifica cooperările în domeniul comerţului și de a impulsiona investiţii britanice în regiune”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al CCIA Arad.
La încheierea întrevederii, cele două părți şi-au exprimat convingerea că propunerile făcute se vor concretiza în viitorul apropiat.

Comentarii

comentarii