Acasă Politica Membrii dați afară din PNL Timiș nu revin în partid. Nica apără...

Membrii dați afară din PNL Timiș nu revin în partid. Nica apără deciziile luate

DISTRIBUIȚI

Nu se pune problema ca membrii PNL Timiș care au fost dați afară să revină în partid, spune Alin Nica, președintele liberalilor timișeni. Eu au fost excluși din motive justificate și dovedite, respectiv pentru comportament, susține acesta.

”Toți cei pe care i-am expus, atâta timp cât sunt președinte de filială, i-am exclus, justificat și dovedit, fie pentru comportament. Cei care s-au comportat, să zicem, în neconformitate cu principiile și valorile liberale, fie din alte puncte de vedere pe care le-am exprimat la momentele respective, nu vor fi reprimiți în Partidul Național Liberal. Am spus că trebuie făcută o curățenie în 2020 legat de anumite aspecte semnalate și de presă, dar și de membrii din Partidul Național Liberal, a unor colegi care n-au avut o conduită care să fie favorabilă acțiunilor PNL Timiș și m-am ținut de cuvânt”, a declarat Nica.

Totuși, el spune că nu va impune niciodată altui membru de partid să gândească la fel ca și el.

”Dacă vreți ca PNL să fie un partid de unanimități vă dezamăgesc, nu a fost niciodată, nu este și nu va fi. Nu pot să le cenzurez colegilor mei dreptul de a gândi altfel decât mine”, a mai declarat Nica.

Robu nu îl consideră pe Nasleu interlop

Acuzat că va readuce interlopii în primărie dacă obține un nou mandat, Nicolae Robu se apără și spune că el nu a avut niciodată relații cu o asemenea categorie socială, el trăind în mediul academic. Despre fostul său colaborator ”strâns”, Ionuț Nasleu, spune că nu a fost niciodată considerat interlop, ci a avut, eventual un comportament necuvenit.

”Dați-mi o listă cu interlopi care au avut relații cu mine! Ce treabă am eu cu interlopii? Eu am trăit o viață în mediul academic, acolo au fost interlopi? Apoi în funcția de prima, ce interlopi au fost?”, spune Robu.

La fel, el nu se referă la Nasleu ca fiind interlop.

”Ce face fiecare îl privește pe el, însuși eu atunci când l-am avut în echipă îl știam pe domnul Nasleu ca fost responsabil național în SRI, de lumea interlopă. SRI pune în funcție un interlop? Eu nu pot să consider că e interlop. Că de multe ori s-a comportat nepotrivit, asta e altceva. Nu sunt nici avocat, nici procuror la adresa lui”, a mai subliniat fostul primar.

Comentarii

comentarii