Acasă Actualitate ”Mirel din Timișoara”, agresorul banilor publici

”Mirel din Timișoara”, agresorul banilor publici

DISTRIBUIȚI

Pentru că tot este în vogă de câteva zile piesa “Macarena” a Erikai Isac, cu personajul “Mirel din Turnu Măgurele”, noi l-am găsit pe ”Mirel din Timișoara”. Mirel al nostru nu agresează femeile, ci agresează bugetul Timișoarei. Este un director care, din întâmplare, a ajuns pe un loc total nepotrivit pentru el și acum se destrăbălează pe banul public. Personajul nostru se numește Mirel Pop, și este directorul Piețe SA. Da, e cel ca cărui mașină a fost incendiată, nu din cauza unei răzbunări politice sau economice, ci pentru că a fost ”bădăran”. Acum după ce a mers luni de zile cu o SUV închiriat cu 7200 de lei pe lună, a decis că crea mașina sa. Dar nu pe banii lui, ci pe cei a societății pe care o prăduiește.

Piețe SA a lansat o achiziție pe SICAP, pe 12 ianuarie 2024, și a acceptat o ofertă în aceeași zi, pentru o mașină de serviciu în valoare de 95.500 lei fără TVA. Adică vreo 24.000 de euro. Mirel merge acum la servici cu o DACIA DUSTER EXTREME TCe 150 EDC Benzina, neagră, cu toate dotările posibile, inclusiv volan îmbrăcat în piele. Vânzătorul a firma Rossit din Ploiești.

Isprava lui Mirel a fost remarcată de viceprimarul Cosmin Tabără, care face un apel la conducerea Primăriei Timișoara pentru a-l schimba pe Mirel Pop de la conducerea Piețe SA.

 

”Pe când mă gândeam eu că cei din conducerea SC Piețe SA au învățat ceva din criticile din presă și nu numai, găsesc, răsfoind pe SICAP, o nouă achiziție a societății. Inițial, am avut impresia că este vorba despre achiziția serviciilor de intabulare a spațiilor din piețe sau de proiecte pentru modernizarea piețelor din Timişoara, realizarea unui studiu pentru readucerea la viată a Pieței 700!

Dar de fapt, ce reprezintă acești 95.500 lei fără TVA? Este vorba despre achiziția unui automobil pentru confortul „distinsului” domn director. Director care ocolește oamenii din piețe și  problemele lor. Director care ignoră managementul responsabil al acestei societăți.

Un director care, din întâmplare, a ajuns pe un loc total nepotrivit pentru el și acum se dezmiardă pe banul public.

Îți repet încă o dată: Mirel Pop, lasă-i pe cei care se pricep în fruntea societății!

Și fac apel din nou la conducerea PMT de a schimba această conducere atât de slabă a SC Piețe SA, care nu și urmărește decât propriul interes. Ați provocat scandaluri închipuite, ați aruncat cu noroi în dreapta și în stânga, dar nu vă pasă că nu vă îndepliniți atribuțiile.

De ce nu rezolvați problema autoturismului cu fostul director? Plătiți ce e de plătit și dați-l în judecată dacă vă simțiți nedreptățiți, dar nu achiziționați o altă mașină, inutil.

Sau poate că aveți prea mulți bani? Bani publici?”, spune Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii