Acasă Administraţie Modificări de traseu ale liniilor 15, 16, Expres 2, Expres 3 și...

Modificări de traseu ale liniilor 15, 16, Expres 2, Expres 3 și transportul școlar S3 Sudului

671
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara anunță publicul călător asupra modificărilor de traseu ale liniilor de transport în comun 15, 16, Expres 2, Expres 3 și transportul școlar S3 Sudului.

Odată cu finalizarea lucrărilor de pe str. Arieș și, având în vedere că pe str. Cluj, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo și str. Surorile Martir Caceu, circulația va fi într-un singur sens pe toate cele patru benzi, mijloacele de transport în comun menționate mai sus, vor circula după cum urmează: de la str. Arieș pe str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Pasaj Michelangelo, având următoarele stații: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia și pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Piața Leonardo da Vinci –a explicat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt.

Transportul călătorilor pe liniile 15 și 16 se va face cu autobuze până la finalizarea lucrărilor la rețeaua de contact troleibuze.

Odată cu modificarea traseului școlar S3 Sudului, începând cu data 06.05.2019, minibuzul școlar va opri și în stația „Olimpia”.

 

Comentarii

comentarii