Acasă Sport MP Sport și de Sport Club Municipal Timișoara organizează tabăra de baschet...

MP Sport și de Sport Club Municipal Timișoara organizează tabăra de baschet MP Sport Skills Development

1239
DISTRIBUIȚI

Tabăra de baschet „MP Sport Skills Development” are loc de-a lungul acestei săptămâni, la sala Banu Sport din Timișoara. Evenimentul este organizat de MP Sport și de Sport Club Municipal SCM Timișoara și se află la cea de-a doua ediție.

53 de tineri baschetbaliștii „fură meserie” de la antrenori și de la jucătorii mai experimentați. „Prima ediție am organizat-o în plină pandemie, cu mari greutăți, acum ne dorim să dăm continuitate acestei inițiative

Sunt realmente impresionat de acești copii, de pasiunea și dedicarea pe care le văd la ei. Ar putea să nu facă nimic, să stea pe calculator, tabletă, telefon, dar nu, ei preferă să-și îmbunătățească jocul, să învețe cât mai mult” ”, a spus Segiu Pașca, managerul secției de baschet de la SCM Timișoara, care este și antrenor la acest camp.

Evenimentul pune accent pe individualizarea tinerilor jucători de baschet și se va încheia sâmbătă, 24 iulie, cu o serie de concursuri și cu decernarea de medalii.

Printre cei care le dezvăluie copiilor secretele baschetului se află și un tânăr baschetbalist crescut în curtea SCM Timișoara și care de doi ani face parte din lotul echipei mari, Robert Schipor.

 

Comentarii

comentarii