Acasă Actualitate Nicolae Robu devine un caz tot mai … „interesant”

Nicolae Robu devine un caz tot mai … „interesant”

1327
DISTRIBUIȚI

Edilul Timişoarei Nicolae Robu, surprinde din nou. De la „naivitatea” de a semna „ca primarul” documente întormite de alţii, care pot uşor ajunge pe masa instanţelor de judecată, pentru care nu contează decât că este şi semnătura primarului, până la a menţine în funcţii de conducere personaje care au făcut foarte mult rău comunităţii sau ţinerea foarte aproape sde sine a unor  figuri alăturate unor anturaje … reprobabile.

Ultima ispravă a edilului este uimitoare: a anunţat de acum 3 săprămâni că totul este gata legat de circulaţia vaporaşelor pe Bega, deşi abia joi 21 iunie Cabinetul Dăncilă a semnat proiectul, devenind lege şi creându-se oficial Autoritatea Navigabilă Canal Bega, adică unda verde pentru circulaţia pe Bega, în Timişoara.

Preşedintele CJT, Călin Dobra, a anunţat joi că: „Guvernul a votat joi înființarea Regiei Autonome Regia Autonomă de Administrare a Căii Navigabile Canalul Bega. Nu s-a votat data trecută, că au fost clarificări de la Ministerul Justiției. Nu a fost votat până acum, a fost doar prins în discuție și Ministerul Justiției a mai adus anumite clarificări. Nu s-a votat în 31 mai, azi s-a votat proiectul. E important că cei 6 milioane de euro nu vor fi dați înapoi. Proiectul a fost salvat de Guvernul PSD, în această fază”.

Comentarii

comentarii