Acasă Actualitate Nicolae Robu, implicat într-un accident rutier

Nicolae Robu, implicat într-un accident rutier

DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost implicat într-un accident de circulaţie, miercuri după-amiază, în timp ce se deplasa spre un şantier. Maşina primăriei, un Volkswagen Passat, a lovit o maşină de teren, la intersecţia străzilor Aurel Popovici şi Constantin Brâncuşi.

La volan se afla şoferul primarului, Vasile Paraschiv, iar edilul se afla în dreptul şoferului. Vina i-a aparţinut şoferului maşinii oficiale, care a forţat intrarea în intersecţie. În momentul impactului, airbagurile maşinii în care se afla primarul au explodat, însă acesta nu a fost rănit. În maşină se afla şi Culiţă Chiş, directorul Direcţiei Tehnice a Primăriei Timişoara. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, maşinile au fost avariate, însă pasagerii nu au fost răniţi.

Nicolae Robu, care este şi preşedinte al PNL Timiş şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional, a suferit o operaţie pe cord deschis în campania electorală de la alegerile locale din 2012. Deşi nu a participat la acţiunile de campanie, Robu a câştigat funcţia de primar şi a avut parte de o recuperare foarte rapidă.

Comentarii

comentarii