Acasă Politica Nicolae Robu se visează candidat pentru un nou mandat de primar al...

Nicolae Robu se visează candidat pentru un nou mandat de primar al Timişoarei

1553
DISTRIBUIȚI

Fostul primar din Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, duminică, într-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, că va candida pentru al treilea mandat de edil.

Nicolae Robu îşi anunţă candidatura pentru un nou mandat de primar al Timişoarei: “Mă doare sufletul de ce i se întâmplă oraşului”

Întrebat de prietenii săi de pe Facebook, dacă va candida la următoarele alegeri locale, pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu a răspuns pozitiv.

“Da, o spun fără ezitare, vreau să mai candidez pentru că mă doare sufletul de ce i se întâmplă oraşului, de ce se alege din toată munca şi zbaterea mea! Altminteri, mi-ar fi fost de-ajuns 30 de ani din viaţă puşi în serviciul public, în care eu m-am dedicat 100% împlinirii datoriei (14 ani Prorector, 8 ani Rector, 8 ani Primar)”, a scris Nicolae Robu în comentariu.

Nicolae Robu a deţinut funcţia de primar al municipiului Timişoara în perioada 2012 – 2020, din partea PNL. La alegerile locale de anul trecut a pierdut rușinos cel de-al treilea mandat în detrimentul lui Dominic Fritz (USR PLUS) care a obţinut astfel primul său mandat de primar. Odată cu funcţia de primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu a pierdut şi funcţia de preşedinte al PNL Timiş, el devenind acum un simplu membru al acestui partid.

Cei 8 ani de mandat i-au adus lui Robu mai multe dosare de urmărire penală, el fiind și trimis în judecată pentru corupție, în dosarul privind vânzarea frauduloasă a unui număr de 207 imobile, s-a ajuns la un prejudiciu de peste 9,5 milioane de euro.

Comentarii

comentarii