Acasă Sport Noroc pentru Cazacu, ghinion pentru Pascotă, în etapa din Ungaria

Noroc pentru Cazacu, ghinion pentru Pascotă, în etapa din Ungaria

361
DISTRIBUIȚI

Cei mai valoroși piloți de motociclism ai Banatului, Cătălin Cazacu și Ionel Pascotă, au participat, la finalul săptămânii trecute, pe circuitul de la Pannoniaring din Ungaria. Etapa din țara vecină a avut un final diametral opus pentru cei doi piloți, Cazacu reușind o victorie, în timp ce Pascotă a fost nevoit să abandoneze din cauza unui accident. Pilotul clubului Pascotă Racing Team Giroc nu a putut să se bucure pentru cea de-a doua victorie din actualul sezon al Romania Superbike, timișoreanul suferind un accident destul de grav, în cursa oficială de la categoria 600 cmc., în urma căruia a fost transportat la spital.

Bănățeanul speră să se recupereze cât mai repede, spre a fi pregătit pentru cursa următoare, care va avea loc în Bulgaria, și care contează pentru Campionatul European de Est.

Lucruriule au stat mult mai bine pentru celălat pilot timișorean, Cătălin Cazacu, pilotul clubului Taifun Racing reușind să se impună în cursa rezervată motoarelor de 1.000 cmc. Bănățeanul este la prima sa victorie la Supersport. în cadrul Romanian Superbike, Cazacu depășindu-i în cursa din Ungaria pe mult mai experimentații la această categorie Mistode și Vârgolici.

Cazacu va alerga în următoarea etapă pe circuitul din Bulgaria, cursa contând pentru Campionatul European Alpen Adria.

Comentarii

comentarii