Acasă Actualitate Noul furnizor pentru servicii apă-canal din Dudeştii Noi este AQUATORONTAL

Noul furnizor pentru servicii apă-canal din Dudeştii Noi este AQUATORONTAL

1059
DISTRIBUIȚI

În conformitate cu prevederile Legii nr. 51/2006 privind serviciile comunitare de utilităţi publice şi din dorinţa de a îmbunătăţi calitatea serviciilor furnizate către cetăţeni, din acest an, S.C. AQUATORONTAL S.R.L. cu sediul în DUDEŞTII NOI, Calea Becicherecului nr. 29, devine noul furnizor al serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare, din localităţile Becicherecu Mic şi Dudeştii Noi.

“Aşa cum s-a realizat anul trecut delegarea serviciului de salubrizare către SC RETIM SA, acum a venit momentul externalizării serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, conform legii. Soluţia aleasă de către comunele Dudeştii Noi şi Becicherecu Mic este aceea de a înfiinţa un operator propriu, în speţă SC AQUATORONTAL SRL, pentru a păstra preţurile mai mici la apă şi canalizare decât cele care sunt în localităţile care au ca operator SC AQUATIM SA, dar şi pentru a crea locuri de muncă noi în cele două localităţi”, spune primarul Alin Nica.

În conformitate cu avizul conform de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (A.N.R.S.C.), tariful la apă va fi de 2,43 lei/mc, respectiv de 2,8 lei/mc pentru canalizare, la care se adaugă TVA de 9%. Plata serviciilor se va putea face, pentru început, la orice pay point din ţară. În comuna noastră există patru astfel de puncte de plată la principalele magazine.

Comentarii

comentarii