Acasă Administraţie Noul lot de trotinete electrice pentru Timişoara, tot de la Craiova

Noul lot de trotinete electrice pentru Timişoara, tot de la Craiova

832
DISTRIBUIȚI

Timişoara va cumpăra un nou lot de trotinete electrice, aşa cum îi plac primarului Nicolae Robu, tot de la Craiova, de unde le-a achiziţionat şi pe precedentele 25, destinate exclusiv studenţilor.

La licitaţia lansată pe SEAP în acest sens, a apărut unicul ofertant care va pune la dispoziţia STPT cele 75 de trotinete electrice, pentru care societatea timişoreană de transport public şi-a arătat disponibilitatea de a da aproape 470.000 de lei, în preţ fiind incluse şi 10 standuri de încărcare cu software aferent de utilizare.

“Vom continua în 2019 şi 2020 (modernizarea sistemului de transport public, n.r.) cu 44 autobuze electrice, 16-40 tramvaie mari, minim 100 biciclete, minim 100 trotinete, minim 25 segway-uri. Unde putem, creăm benzi dedicate. (…). Trebuie să descurajezi folosirea maşinii, eu nu merg pe ideea asta, dar eu merg pe ideea alternativei, pe funcţionalizarea transportului public. (…). Ne preocupă să adăugăm mijloace mai noi, vom aduce autobuze şi tramvaie noi, trotinete, biciclete, şi urmează segway-uri. E drept, trotinetele cu precădere în Complexul Studenţesc, dar trebuie să ţineţi cont că sunt 10.000 de studenţi în Complex, predilect acolo vor fi dar nu exclusiv”, spunea recent primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii