Acasă Actualitate „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”

„Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”

DISTRIBUIȚI

În perioada iulie-septembrie 2012, la nivelul judeţului Timiş se va derula campania de prevenire „Nu-ţi lasa maşina la îndemâna hoţilor”, care are drept scop informarea populaţiei cu privire la măsurile de siguranţă ce trebuie luate pentru a nu deveni victimă a infracţiunii de furt. Acţiunea se derulează la nivel naţional, în baza unui protocol încheiat cu reprezentanţii Groupama Asigurări, iar poliţiştii centrului de analiză si prevenire a criminalităţii din cadrul IPJ Timiş au devenit parteneri în promovarea acestei campanii de prevenire.

La nivelul judeţului Timiş, acţiunea se derulează în mediul urban, în municipiul Timişoara, municipiul Lugoj şi oraşele Recaş, Deta, Făget şi Sânnicolau Mare, în parteneriat cu Groupama Asigurări.

Lansarea campaniei a avut loc luna aceasta, la sediul IPJ Timiş, unde au participat şeful serviciului de ordine publică, şefii birourilor de ordine publică urbană de la cele 5 secţii de poliţie din municipiul Timişoara, şeful biroului furturi auto, şeful biroului de ordine publică din cadrul poliţiei municipiului Lugoj şi şefii formaţiunilor de ordine publică din cadrul poliţiilor orăşeneşti Recaş, Deta, Făget şi Sânnicolau Mare.

În cadrul acestei campanii vor avea loc mai multe întâlniri cu administratorii asociaţiilor de locatari din Timişoara, pentru informarea acestora cu privire la furturile de şi din autoturisme, principale moduri de operare şi modalităţi de prevenire a acestora, dar şi acţiuni în teren pentru informarea cetăţenilor şi distribuirea de materiale informativ-preventive pe această linie.

Comentarii

comentarii