Acasă Eveniment O ambulanță privată și una de stat s-au ciocnit în Arad

O ambulanță privată și una de stat s-au ciocnit în Arad

969
DISTRIBUIȚI

Două ambulanțe s-au ciocnit, una de cealaltă, în localitatea Semlac din județul Arad. Tamponarea a avut loc între o ambulanță a serviciului public și o alta privată, în urmă cu câteva zile, dar de abia acum evenimentul a fost făcut public. Din fericire, nu au existat victime, dar ambele autospeciale au fost avariate.

Un echipaj medical al Ambulanței Arad a intrat în coliziune, într-o intersecție din oraș, cu o altă ambulanță privată care transporta pacienți la dializă, luni seara. Ambulanța de stat avea semnalele acustice și luminoase pornite.

„Șoferul de pe ambulanța care era în misiune a încercat să evite coliziunea, în sensul că, drumul fiind liber, a intrat pe banda de contrasens, tocmai pentru a se îndepărta de ambulanța privată”, a declarat pentru aradon.ro, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad. Ambulanța privată a lovit-o pe cea de stat în lateral, iar impactul a fost atât de puternic încât ambulanța SJA s-a răsturnat.

„Autospeciala SJA mergea pe un drum cu prioritate, iar la intersecția cu un drum fără prioritate de pe care venea o ambulanță privată s-au tamponat. Șoferul de pe ambulanța privată a frânat, însă din cauza pietrișului a derapat” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Sursa foto: aradon.ro

Comentarii

comentarii