Acasă Eveniment O fetiţă de doar 3 ani din Timiș, abuzată sexual de mamă...

O fetiţă de doar 3 ani din Timiș, abuzată sexual de mamă şi iubitul ei

DISTRIBUIȚI

Situaţie revoltătoare în judeţul Timiş. Un tată o acuză pe fosta lui soţie că a agresat-o sexual pe fetiţa lor, care avea la momentul faptelor doar 3 ani şi 9 luni. Copila ar fi fost agresată şi de mamă şi de iubitul acesteia. Tatăl biologic a reuşit să obţină în instanţă mutarea copilei din casa ororilor. Totuşi, deşi a trecut mai bine de un an de la declanşarea anchetei, până acum nu s-a luat nicio măsură împotriva celor doi suspecţi.

Faptele s-ar fi petrecut în decembrie 2022, însă au ieşit la iveală un an mai târziu. Tatăl, divorţat de mama fetei, povesteşte că a fost sunat de la grădiniţă ca să vină să o ia pe micuţă pentru că nu se simte bine, este apatică şi are stări de greaţă.

Pentru că urma weekend-ul pe care trebuia să îl petreacă alături de cea mică, fata a rămas la el şi aşa a ajuns să îi povestească prin ce orori a trecut. Omul a depus imediat plângere la Parchet, fetiţa a fost supusă unor expertize şi dusă la un psiholog. Iar concluzia a fost clară, după cum arată şi un raport al DGASPC Timş: fata a fost agresată sexual de mamă şi de iubitul acesteia. Cauza încă se judecă la Caransebeş, pentru că mama este din judeţul Caraş Severin.

Se fac cercetări pentru act sexual cu un minor şi corupere de minori. Dosar a înaintat greoi, pentru că nu a existat un procuror disponibil la un moment dat, susţine părintele. Acesta adaugă faptul că mama şi iubitul acesteia au calitatea de suspecţi, dar nu au nicio măsură preventivă. Ba mai mult, mama are dreptul că o sune pe micuţă în fiecare zi.

Fata este înscrisă acum la o grădiniţă la Timişoara, face terapie, iar recuperarea va fi de durată. În momentul în care s-au petrecut faptele, copila avea 3 ani.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii