Acasă Actualitate O nouă anchetă la Centru de plasament din Lugoj, după ce un...

O nouă anchetă la Centru de plasament din Lugoj, după ce un copil a suferit răni în timp ce se juca cu diluant

1461
DISTRIBUIȚI

Un copil de 10 ani dintr-un centru de plasament din municipiul Lugoj a fost dus la spital cu răni la nivelul feţei şi gâtului, după ce s-a jucat cu o sticlă cu diluant, iar un alt copil a aprins o brichetă. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş a deschis o anchetă internă.

Reprezentanţii DGASPC Timiş au declarat că  au deschis o anchetă internă, după ce un băiat de zece ani a ajuns la spital, la Timişoara, cu arsuri la nivelul feţei şi gâtului.

Băiatul s-a jucat, nesupravegheat, cu diluant, împreună cu un alt copil internat în acelaşi centru de plasament din Lugoj. La un moment dat, celălalt copil a aprins o brichetă, iar în clipele următoare băiatul de zece ani a fost cuprins de flăcări, potrivit news.ro.

Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi, după ce a primit primele îngrijiri medicale, a fost transportat mai întâi la spitalul din Lugoj de unde s-a luat decizia să fie dus de urgenţă la Timişoara.

Poliţiştii din judeţul Timiş nu au fost sesizaţi, în acest caz.

Unitatea din municipiul Lugoj a fost în ultimii ani în centrul mai multor scandaluri, după ce mai mulţi dintre angajaţi au acuzat managementul prost al directoarei despre care spun că a fost numită politic. Centrul de Plasament din Lugoj este condus de consilierul PSD, Oana Tyukodi

Comentarii

comentarii