Acasă Eveniment Opt maşini au fost distruse. Accident rutier urmat de incendiu la un...

Opt maşini au fost distruse. Accident rutier urmat de incendiu la un TIR care transporta autoturisme noi pe DN 7

DISTRIBUIȚI

Un TIR care transporta opt autoturisme noi a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident rutier, pe DN 7, în localitatea hunedoreană Gothatea, autovehiculul răsturnându-se şi fiind cuprins de un incendiu. Toate cele opt maşini au fost distruse.

”Pompierii hunedoreni au intervenit, în această după-amiază, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit din cauza unui accident rutier în urma căruia un autovehicul format dintr-un cap tractor şi o remorcă, ce transporta 8 autoturisme noi, s-a răsturnat într-un şanţ, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada”, a transmis ISU Hunedoara.

Pompierii Secţiei Ilia, care au acţionat la începutul intervenţiei, au fost sprijiniţi cu echipaje şi autospeciale de stingere sosite de la Detaşamentul Deva şi de la Garda de Intervenţie Dobra.  

În urma accidentului, nu au fost victime, iar şoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.

 Toate cele 8 autoturisme au fost distruse, 4 dintre ele fiind incendiate. Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul, dar şi acoperişul unei anexe a acesteia.

În urma intervenţiei celor 18 pompieri, care au acţionat cu 4 autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube la gospodăria din apropiere.

Comentarii

comentarii