Acasă Actualitate Patriarhul Daniel vine la Timișoara. Va vorbi tinerilor de pe scena din...

Patriarhul Daniel vine la Timișoara. Va vorbi tinerilor de pe scena din Parcul Rozelor

DISTRIBUIȚI

Patriarhul României vine la Timișoara, la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, care se va desfășura în perioada 31 august – 3 septembrie.

“Părintele Patriarh Daniel va ateriza la Timișoara joi, 31 august, pentru a participa la Deschiderea oficială ITO 2023. Ceremonia va avea loc în aceeași zi, începând de la ora 18:00, în Parcul Rozelor din oraș. <Tinerețea este, în lumea aceasta trecătoare, simbol al frumuseții vieții veșnice netrecătoare>, spunea Părintele Patriarh Daniel la ceremonia de deschidere a ediției anterioare a evenimentului, ITO 2019 Craiova. Într-o lume secularizată şi aflată în permanentă schimbare, tinerii au nevoie să simtă iubirea darnică a lui Dumnezeu şi a Bisericii pentru ei”, a transmis Mitropolia Banatului.

Peste 3.500 de tineri ortodocși români, din țară și din diaspora, dar și de alte naționalități, participă la cea de a șaptea ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, desfășurată la Timișoara.

“Ei vor vizita orașul, vor lua parte la slujbe și numeroasele prelegeri din program, cu teme sociale și duhovnicești. Una dintre conferințe este despre traficul de persoane și consumul de droguri, cu specialiști invitați de la Ministerul de Interne”, a mai transmis Mitropolia Banatului.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși este un eveniment dedicat tinerilor cu vârste între 16 și 35 de ani.

Programul întâlnirii din acest an poate fi consultat aici: ITO Timișoara 2023 | Program ITO Timișoara 2023 – ITO Timișoara 2023.

 

Comentarii

comentarii