Acasă Actualitate Patru benzi, cu menținerea liniei de troleibuz. ADR Vest aprobă soluția CJ...

Patru benzi, cu menținerea liniei de troleibuz. ADR Vest aprobă soluția CJ Timiș pentru drumul care traversează Dumbrăvița

DISTRIBUIȚI

ADR Vest a anunțat că aprobă soluția propusă de Consiliul Județean Timiș pentru extinderea drumului județean care traversează Dumbrăvița spre nodul de pe A1 de la Giarmata, a fost acceptată de cei care finanțează lucrarea, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest: patru benzi, cu păstrarea liniei de troleibuz.

Decizia a fost luată după mai multe runde de discuții purtate cu partenerii din proiect, CJT, Primăria Timișoara și Primăria Dumbrăvița.

”Urmare a întâlnirilor și discuțiilor cu partenerii implicați în proiectul „Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului Km. 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (Km. 12 + 975)”, finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a avizat soluția pentru extinderea drumului județean la patru benzi de circulație, câte două benzi pe fiecare sens, și menținerea liniei de troleibuz existentă, propusă de UAT Județul Timiș, în calitate de lider de parteneriat, în condițiile implementării acesteia cu respectarea normelor de proiectare și a legislației în vigoare”, a anunțat ADR Vest.

Soluția de reproiectare aferentă tronsonului 1 al DJ 691, respectiv cel cuprins între km 2+725 și km 5+800, pe teritoriul comunei Dumbrăvița, se încadrează în prevederile contractului de finanțare, mai spun cei de la ADR.

Având în vedere importanța proiectului pentru comunitățile pe care le deservește, ADR Vest a organizat și mediat mai multe întâlniri tehnice și de decizie cu beneficiarul proiectului și cu partenerii implicați, astfel încât să poată fi identificate cele mai bune soluții pentru depășirea cu succes a impedimentelor și a dificultăților apărute pe parcursul implementării proiectului. ADR Vest asigură în continuare tot suportul tehnic necesar pentru continuarea investiției.

Comentarii

comentarii