Acasă Administraţie Patru oameni ai străzii din Timişoara au ajuns la spital cu răni,...

Patru oameni ai străzii din Timişoara au ajuns la spital cu răni, după o bătaie între două tabere

602
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Patru persoane au fost transportate la spital, trei fiind înjunghiate, iar una lovită cu pietre în cap, după un scandal izbucnit, în noaptea de sâmbără spre duminică, între două tabere de oameni ai străzii din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, un scandal a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, între două tabere de oameni ai străzii din Timişoara.

Membrii uneia dintre tabere locuiau de mai multă vreme într-un imobil de pe o stradă de lângă Piaţa Bălcescu, iar noaptea trecută cea de-a doua tabără a intrat în imobil luându-i la bătaie pe cei care deja locuiau acolo, agresorii folosind pietre şi cuţite.

În urma scandalului, patru dintre cei atacaţi au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind înjunghiaţi, iar unul lovit cu pietre în cap.

La faţa locului, au sosit echipaje de Poliţie şi patru ambulante care i-au transportat pe răniţi la spitalele din Timişoara, trei la Spitalul Judeţean, iar cel de-al al patrulea, la Spitalul Municipal.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit scandalul, iar în prezent îi caută pe agresori.

Mediafax

Comentarii

comentarii