Acasă Actualitate Performațe notabile pentru scrimerii din Timișoara la Campionatul European de juniori și...

Performațe notabile pentru scrimerii din Timișoara la Campionatul European de juniori și cadeți

DISTRIBUIȚI
Alexandra Adoch

Doi sportivi ai Politehnicii Timișoara au participat, săptămâna trecută, la Campionatul European de juniori și cadeți la floretă, desfășurat la Napoli. Dumitrița Josan s-a clasat pe locul 5, în timp ce Felix Dogariu a fost pe locul 37 la masculin.

A fost un sfârșit de săptămână încărcat pentru doi dintre floretiștii legitimați la Politehnica Timișoara. Dumitrița Josan și Felix Dogariu s-au aflat la Napoli, acolo unde au participat la Campionatul European de juniori și cadeți.

Felix Dogariu

La floretă feminin, cadeți, Dumitrița Josan, în vârstă de 17 ani, a fost aproape de medalii. Sportiva Politehnicii Timișoara s-a clasat pe locul 5. Felix Dogariu, proaspăt campion național, a terminat competiția pe poziția a 37-a în clasamentul cadeților, la floretă. Kostolany Hunor, un alt sportiv care este legitimat atât la Politehnica Timișoara, dar și la un club din Ungaria, s-a poziționat pe poziția a 5-a.

Dumitrița Josan

Totodată, pe această cale, CSU Politehnica Timișoara vrea să o felicite pe timișoreanca Alexandra Adoch, de la ACS Floreta, pentru locul 6 pe care l-a obținut în cadrul competiției, la feminin.

 

Comentarii

comentarii