Acasă Eveniment Pieton accidentat de un biciclist, pe trotuar. Biciclistul a fugit, fiind căutat...

Pieton accidentat de un biciclist, pe trotuar. Biciclistul a fugit, fiind căutat de polițiști

DISTRIBUIȚI

Un bărbat care circula pe trotuar a fost lovit de un biciclist care mergea cu viteză pe pista de biciclete. Deși pietonul a fost rănit, biciclistul a plecat de la locul accidentului, fiind căutat de polițiști.

“În data de 14.03.2024 în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 49 de ani, care se deplasa de pe trotuar înspre marcajul pietonal pentru a se angaja în traversarea drumului public.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, iar biciclistul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În continuare, polițiștii Biroului Rutier Timișoara fac verificări pentru identificarea biciclistului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii