Acasă Sport Poli – Craiova – meci cu grad ridicat de risc

Poli – Craiova – meci cu grad ridicat de risc

DISTRIBUIȚI

Aproape 200 de jandarmi vor asigura, sâmbătă, paza la meciul Poli-Craiova. Oamenii legii vor înconjura stadionul cu două ore înainte de începerea partidei. Autorităţile cred că întâlnirea, care va începe la ora 18, este una cu grad ridicat de risc. De aceea, îi sfătuiesc pe patronii localurilor din zonă să nu se pună cu legea. Între orele 16-20 este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului “Dan Păltinişanu”.
Jandarmii se aşteaptă ca stadionul să fie aproape plin la ora meciului şi îşi iau toate măsurile de precauţie. La partida de la Timişoara sunt aşteptaţi şi 1.500 de fani olteni.
Pentru a nu exista discuţii, suporterii sunt avertizaţi să nu se joace cu focul, pentru că ar risca să-şi fi cumpărat biletul degeaba.
Asta dacă vor încerca să intre în stare de ebrietate pe stadion sau vor încerca să introducă băuturi alcoolice la meci. Probleme vor avea şi cei care refuză controlul corporal, aruncă cu obiecte în terenul de joc sau în alţi spectori, înjură sau vor să intre cu forţa în arenă.

Comentarii

comentarii