Acasă Administraţie Poliţia Rutieră Timişoara, în genunchi în faţa motocicliştilor turbaţi

Poliţia Rutieră Timişoara, în genunchi în faţa motocicliştilor turbaţi

DISTRIBUIȚI

moticiclisti

Motoarele turate la maxim şi cursele ilegale de maşini şi motociclete au reînceput la Timişoara, odată cu căldura. Sutele de cai putere, zgomotul asurzitor şi pericolul iminent nu pare să-i tulbure deloc pe cei de la Poliţia Rutieră Timişoara.

Pe Take Ionescu, Liviu Rebreanu, Calea Şagului, Popa Şapcă, Demetriade, în zona stadionului „Dan Păltinişanu”, dar chiar şi în centrul oraşului, noapte de noapte, se pot auzi zgomotele nebuneşti ale motoarelor.

Dacă după venirea la conducerea Poliției Rutiere Timiș a comisarului-șef Marcel Crăciunescu rutieriștii din Timiș au fost pe primul loc la toți indicatorii de performanță, nu același lucru se poate spune și despre rutieriștii din Timișoara, conduși de comisarul-șef Dumitru Domoșnean. În capitala Banatului au fost făcute zeci de sesizări în privința curselor de mașini și de motociclete pe marile artere ale orașului. Timișorenii sunt deranjați de zgomotole asurzitoare ale motoarelor turate mult după miezul nopții, dar nimeni nu pare să le asculte păsurile. Bikerii recunisc că mai fac câte o “liniuță”, dar susțin că adevăratele curse au devenit imposibile după ce Primăria Timișoara a deschis șantiere în mai toate zonele orașului.

„O motocicletă de viteză trebuie să scoată şi zgomot. Dacă nu o turezi cât de cât, ţi-ai luat-o degeaba. Cursele de moto pe străzile din Timişoara sunt doar nişte poveşti. Unde se pot face curse când primăria închide toate străzile? Rar mai ai şansa să vezi câte o liniuţă pe Rebreanu sau Lipovei, în rest e mort totul”, ne-a spus A.P., unul dintre fanii motocicletelor de viteză din Timişoara.

Comentarii

comentarii