Acasă Actualitate Polițiști și luptători ai forțelor speciale efectuează percheziții în două clădiri din...

Polițiști și luptători ai forțelor speciale efectuează percheziții în două clădiri din Timișoara, în căutarea bărbatului care a ucis doi bătrâni

DISTRIBUIȚI

Polițiști și luptători ai forțelor speciale fac, joi, ample verificări la o pensiune şi la un hotel din zona fostei fabrici de ţigări din oraş, unde au informaţii că s-ar putea afla principalul suspect în cazul dublei crime.

Percheziții la o clădire rezidențială din zona Gării de Nord din Timișoara. Zona a fost împânzită de polițiști și luptători au forțelor speciale. Oamenii legii au evacuat zona din jurul imobilului, pentru că înăuntru s-ar afla un individ deosebit de periculos. La fața locului continuă să vină efective ale Poliției.

Conform primelor informații, oamenii legii îl caută pe bărbatul care marți seară a ucis doi bătrâni.

UPDATE: Suspectul în cazul dublei crime de la Timișoara nu a fost găsit la niciuna dintre locuri în care au efectuat percheziții oamenii legii. Polițiștii au descins inclusiv într-un bloc unde locuiesc mama și tatăl vitreg al suspectului principal. Din apartamentul acestora au ridicat mai multe probe. În toată zona au fost instituite filtre, iar poliția îi oprește pe șoferi pentru a le arăta poza cu suspectul principal.

Comentarii

comentarii