Acasă Eveniment Polițiștii din Timișoara au tras un foc de armă, în aer, pentru...

Polițiștii din Timișoara au tras un foc de armă, în aer, pentru prinderea unui şofer fugar. El s-a refugiat într-o curte, fiind căutat în continuare

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara au tras, miercuri, un foc de armă în plan vertical pentru prinderea unui şofer care a demarat în momentul în care agenţii îl căutau în bazele de date.

Conducatorul auto si-a continuat goana nebuneasca spre Piata Badea Cartan si mai apoi spre Gara de Est, intrand pe strada Lorena. Echipajul care il urmarea a descoperit in cele din urma masina parcata in curtea unei familii de romi. Bărbatul este în continuare căutat de polițiști. 

“La data de 16 august a.c., poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timişoara, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce poliţiştii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă”, a transmis IPJ Timiş.

Întrucât bărbatul nu a răspuns la somaţiile poliţiştilor de a opri autoturismul, acestia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre poliţişti executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuţiu. În urma folosirii armamentului, nu a rezultat rănirea vreunei persoane, scrie news.ro.

 “Bărbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul în curtea unui imobil. Poliţiştii efectuează în continuare verificări în vederea depistării conducătorului auto şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a mai precizat IPJ Timiş.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, şoferul care e un bărbat de etnie romă are mandat internaţional de arestare pe numele său.

Comentarii

comentarii