Acasă Actualitate Polițiștii îi ajută pe elevi să conștientizeze cât de mare este pericolul...

Polițiștii îi ajută pe elevi să conștientizeze cât de mare este pericolul drogurilor!

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității  Timiș continuă să desfășoare activități în cadrul programului “Centre de informare si consiliere școlară”.

Acesta a fost creat special pentru a ajunge cât mai aproape de adolescenți și pentru a le prezenta exemple concrete din societate ca să înțeleagă cu adevărat care sunt consecințele unor mici curiozități și cât de departe se poate ajunge.

Tocmai pentru o reală convingere, polițiștii din cadrul IPJ Timiș au apelat și la sprijinul polițiștilor Penitenciarului Timișoara care au venit însoțiți de două persoane private de libertate.

Beneficiarii acestei activități au fost elevii Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură Timișoara, care au avut prilejul să afle poveștile celor doi condamnați pentru trafic de droguri.

Prin intermediul acestui proiect, polițiștii încearcă să îi determine pe elevi să conștientizeze cât este de fină trecerea de la legal la ilegal și fără să realizeze, de multe ori urmările sunt vizibile atât pe plan profesional cât și personal și familial.

Cumva viața capătă alt sens, dar nu unul tocmai bun, ajungându-se într-o situație care nu mai poate fi gestionată. Fiți informați și atenți la alegerile pe care le faceți – este mesajul polițiștilor.

 

Comentarii

comentarii