Acasă Actualitate Polițiștii locali, reprezentanți ai Primăriei, ADID și Retim – acțiune voluntară de...

Polițiștii locali, reprezentanți ai Primăriei, ADID și Retim – acțiune voluntară de strângere a deșeurilor din Timișoara – video

DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara a organizat, în cursul zilei de ieri, o acțiune voluntară de igienizare a unor zone din oraș, la care au participat efective de polițiști locali aflați în timpul liber, reprezentanți ai Primnăriei Municipiului Timișoara, ai ADID Timiș și ai Retim. Cei aproximativ 30 de participanți au stabilit să se întalnească în zona Calea Șagului, fiind igienizată zona sensului giratoriu de la Leroy Merlin și strada Traian Vuia, fiind stransă cantitatea de aproximativ 12 mc de deșeuri.

Scopul a fost în primul rand acela de a da un exemplu, pentru ca și alte instituții, organizații și simpli cetățeni să se implice în astfel de activități, dar și pentru a arăta grija pentru mediu a participanților nu numai prin aplicarea de sancțiuni, ci și prin implicarea în curățenia orașului. Următoarea acțiune va fi organizată în zona Calea Aradului, fiind vizate intrările în municipiul Timișoara.

 

Poliția Locală mulțumește tuturor celor care și-au rupt din timpul lor pentru a avea un oraș mai curat și îi invită pe toți cei care vor să se alăture pe viitor unor astfel de acțiuni să participe atunci cand vor fi anunțate.

 

Comentarii

comentarii